Bindemanis novembra beigās gatavojas izdot albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

Novembra beigās jaunu albumu gatavojas laist klajā mūziķis un dīdžejs Kaspars Bindemanis. Par to viņš paziņojis savā Facebook profilā. Ieraksts ar nosaukumu «Awake/Despierto» klajā varētu nākt 27. novembrī.

«Dārgie Facebook draugi! Pēc daudzu gadu smaga, iedvesmojoša, nogurdinoša, aizraujoša, mokoša un pacilājoša darba, pēc četriem izbrāķētiem mēģinājumiem, vienas pārsteidzīgas prezentācijas un ilga nesabiedriskas dzīves perioda es varu celties un iet laukā pa studijas durvīm, lai atgrieztos pie īstas, dzīvas komunikācijas,» viņš raksta.

Turpmāko četru nedēļu laikā Bindemanis laidīs klajā vairākus mūzikas video - pirmais dienas gaismu ieraudzīs 7. novembrī, kā arī dažus kacinātājus jeb tīzerus, kuri sniegs nelielu ieskatu tajā, ko šajos pēdējos gados mūziķis ir darījis.

Atgādinām, ka 2013. gadā klajā tika laists Bindemaņa un ģitārista Jāņa Reiņa («Monro», «Labvēlīgais tips», «Velve» un «Miss America») Barselonā dibinātā dueta «Los Masculinos» albums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu