Sekss, svings, dzīve - pirmais ieskats komēdijā «Svingeri»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sabiedrības vērtējumam nodots Andreja Ēķa režisētās komēdijas «Svingeri» pirmais treileris, kas ļauj ieskatīties pirmajos kadros. Kaisles, greizsirdības, flirta un humora pilnā filma būs redzama kinoteātros visā Latvijā no 9. decembra.

Svingerisms, zināms arī kā partneru apmaiņa, ir ne-monogāma uzvedība, kurā partneri ar attiecībām nododas seksuālām aktivitātēm ar citiem pāriem. Svingeri ir sociāls fenomens, kas radās seksuālās revolūcijas ietekmē pagājušā gadsimta vidū. Svingeru komūna mēdz to dēvēt par dzīvesstilu vai alternatīvo dzīvesstilu. Par svingeri mēdz saukt dzīvelīgu un stilīgu individuāli, kurš dzīvo aktīvu sabiedrisko dzīvi. Neformāli - persona, kas nododas grupveida seksam vai seksuālo partneru apmaiņai.

Filmu «Svingeri» veidojusi profesionāla radošā komanda: režisors Andrejs Ēķis, producenti Kristians Alhimionoks un Zanda Seņkova un scenārija autore Rasa Bugavičute-Pēce. Greizsirdīgo un kaislīgo mīlētāju lomās iejutušies Latvijas labākie aktieri - Intars Rešetins, Kristīne Nevarauska, Elīna Vāne un Ģirts Ķesteris, kā arī jaunie talanti Kristīne Belicka, Jurijs Djakonovs un plaši pazīstamais mūziķis, komponists un «Prāta Vētras» ģitārists Jānis Jubalts.

«Filmas pamatā ir divas tēmas. Pirmā ir mūžam nebeidzamā vēlme būt mīlētam. Otrā - tāda izteikti latviska lieta - kaimiņsētā zāle ir zaļāka. Stāsta centrā ir varoņi, kuri ir apņēmības pilni palūkoties otrpus žogam, lai pārliecinātos - kur tad īsti tās mīlestības ir vairāk?» stāsta scenārija autore, dramaturģe Rasa Bugavičute-Pēce.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu