Lorensa uzskata, ka Džodijai Fosterei jākļūst par ASV prezidenti

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktrise Dženifera Lorensa izteikusies, ka ASV prezidenta krēslā vēlētos redzēt savu kolēģi Džodiju Fosteri. Piektdien pasniedzot Fosterei Britu kino un televīzijas mākslas akadēmijas (BAFTA) Losandželosas atzara balvu par mūža ieguldījumu, 26 gadus vecā Lorensa paziņoja, ka ASV prezidenta vēlēšanās balsotu par viņu.

53 gadus vecajai aktrisei un režisorei pasniedza Stenlija Kubrika vārdā nosaukto «Britannia» balvu par izcilību kino industrijā, un Lorensa slavēja Fosteres spēju pārkāpt pāri Holivudas barjerām.

Aicinot balvas saņēmēju uz skatuves, Lorensa pauda prieku un pateicību par iespēju sadarboties ar režisori, kas viņu iedvesmoja uzdrīkstēties sekot saviem sapņiem un deva cerību aktrises karjerai.

Saņemot balvu, Fostere izteica pateicību par iespēju pelnīt naudu ar aktiermākslu un īpašu pateicību pauda savai sievai Aleksandrai Hedisonei.

Balvu ceremonija notiek par godu Holivudas britu aktieriem. Balvas saņēma arī aktieri Rikijs Džarveiss, Felisita Džounsa, Jūens Makgregors un Semjuels L.Džeksons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu