Sāra Džesika Pārkere atlāj patiesību par savām attiecībām ar Kimu Ketrelu!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Seriāla «Sekss un lielpilsēta» zvaigznes aktrises Sāra Džesika Pārkere un Kima Ketrela, kā izrādās, ir draudzenes, un viņām ir labas attiecības. Sāra publiski noliegusi baumas, ka aktrises nespēj viena otru paciest, un atklāja, ka viss ir otrādi, viņas labprāt pavada laiku kopā.

Sāra stāsta, ka uztraucas par savu reputāciju, jo daudz strādā un cenšas vienmēr izturēties pret ikvienu labi, turklāt darbā ir profesionāla.

Dažādas baumas sarūgtina aktrisi, īpaši, ja runa ir par seriāla «Sekss un lielpilsēta» aktieriem, jo viņa mīl ikvienu kolēģi un apbrīno tā talantu, turklāt runas, ka viņa un Kima Ketrela necieš viena otru, ir meli.

Sāra tieši Kimu satiek visbiežāk no visas filmēšanas komandas, un zvaigznes vienmēr uztur kontaktu.

Kerijas lomas atveidotāja nesaprot, kāpēc jau filmēšanās laikā radušās baumas, ka viņa un Samantas lomas atveidotāja nespēj sadzīvot, zvaigznes nav komentējušas dzirdēto, jo vienmēr, komentējot baumas, tās aug tikai lielākas.

Tā kā ir pagājis gana ilgs laiks, kopš beigusies filmēšana, Sāra Džesika Pārkere atļāvusies tomēr pateikt patiesību.

Aktrise nenoliedz, ka filmēšanas laikā reizēm rodas problēmas ar kolēģiem, bet tā notiek ikvienā darbā, kas ir radošs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu