Mailijai Sairusai nepatīk Liama Hemsvorta dāvātais saderināšanās gredzens

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja un aktrise Mailija Sairusa atzinusies, ka viņas topošā vīra, aktiera Liama Hemsvorta dāvātais saderināšanās gredzens nav viņas gaumē.

Mailijai nav iebildumu, ka visu dzīvi būs jānoraugās gredzenā, kas viņai īsti nesimpatizē, jo, vērojot zeltnesi, viņa atceras savu mīļoto, un tas rada viņai prieku.

Toties Elena Dedženeresa, kuras raidījumā Sairusa atzinās, ka gredzens nav viņas gaumē, piekrita mākslinieces teiktajam un piebilda, ka aktieris varēja ietaupīt kaudzi naudas, uzdāvinot vienkārši gredzenu no konfektēm.

Tā kā Liama dāvātais gredzens Sairusai ir viņu kopā izstrādāts modelis, kas veidots pēc pasūtījuma, ir grūti noticēt, ka Mailija tā izveidē piekritusi topošā vīra iegribām un klusējusi par savām idejām.

2009.gadā Liams un Mailija sāka attiecības, 2012.gadā paziņoja par saderināšanos un 2013.gadā izšķīrās, bet šā gada janvārī jau atkal atrada viens otru un iemīlējās no jauna.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu