Zinātnieks atklāja slepenu veidu, kā atbrīvoties no locītavu sāpēm

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

«Šī metode novērš sāpes, traumas un iekaisumu. Pēc 4 nedēļām katram locītavas būs kā jaunas!» – paziņoja viens no visaugstāk novērtētiem vācu fizioterapeitiem. Viņa aprūpē ir lielākās Eiropas sporta zvaigznes.

Dakteris Lukas Hermann savā klīnikā izmēģināja simtiem metožu kā atjaunot locītavas.Tikai vienai metodei ir tik pārsteidzoši rezultāti. Locītavu, ceļgalu, mugurkaula un muskuļu sāpes ar katru dienu kļuva mazākas. Pateicoties tam, nepilna mēness laikā, pat cilvēki ar plašiem locītavu bojājumiem un slimībām sāka atgriezties pie iepriekšējās formas!

«5 gadus veltīju šīs metodes izstrādei. Tā palīdzēja jau vairāk kā 2500 cilvēkiem, kuri vērsās mana klīnikā. Es tagad skaidri zinu, ka ikviens var atbrīvoties no sāpēm un iegūt veselas locītavas.» – stāsta zinātnieks.

Uzvara cīņā ar sāpēm

Pārsteidzoša vācu speciālista metode darbojas jebkura vecumā. Gan gadījumā, ja ir nelielas locītavu sāpes, gan arī artrīta vai stipru ceļgalu locītavu un mugurkaula bojājumu gadījumos. Ātri novērš asas sāpes, nejūtīgumu un atgriež locītavām kustības brīvību.

Dr. Hermana metodes rezultāti ir šokējoši. Pēc 30 jaunās kūres lietošanas dienām, pazūd skrimšļaudu bojājumi.Katram, kas lietoja šo metodi, locītavu šķidrums kļuva biezāks vidēji par 86%. Pateicoties tam locītavas darbojas kā labi ieeļļots mehānisms. Rentgena bildes parādīja, ka atjaunošanas procesi bojātās locītavās notiek 3 reizes ātrāk, nekā lietojot citas tradicionālas metodes. Tas ir tā, it kā locītavas būtu aizvietotas ar jaunām!

Kas ir noteicošs faktors kas izraisa tik ātru locītavu atjaunošanos?

Rūpīgi laboratorijas pētījumi apliecināja, ka tik efektīvi un ātri stiprina locītavas.Tā ir unikāla dabisko sastāvdaļu kompozīcija. Tā ne tikai atjauno bojātus skrimšļaudus, bet arī papildus atvieglo pareizu locītavas atbalstošo muskuļu darbību.

Galvenā lietošanas kūres sastāvdaļa ir makas saknes ekstrakts. Metodē tiek izmantota iespējami droša veselībai šī ekstrakta deva. Pats svarīgākais, ka organisms uzreiz uzņem. Pētījumi apstiprina, ka regulāra makas ekstrakta devas uzņemšana dziļi baro skrimšļu un kaulu šūnas.

Tai pašā laikā palielinās locītavu šķidruma izveide locītavu dobumos. Tas ir šīs kūres galvenā priekšrocība.Locītavu šķidruma daudzums līdz ar vecumu samazinās un tas ir locītavu sāpju un bojājumu galvenais iemesls. Dr Hermanna metode atrisina šo problēmu un pilnībā atgriez kustības brīvību locītavās.Tomēr tas vēl nav viss. Makas saknei ir daudzi veselībai labvēlīgi pielietojumi. Galvenokārt, stiprina un aizsargā locītavas no atkārtotiem bojājumiem.

Pasaules mēroga izrāviens

Neticamu šīs dabiskās metodes efektivitāti apstiprina daudzi speciālisti no visas Eiropas. Starp tiem speciālists no Zadaras dr Ivan Bravic: «Šī metode vienkārši atjauno locītavas. Tā ir īsta revolūcija ortopēdijas jomā. Ja katrs to lietotu, laikam man nebūtu darba!»

Līdz šim laika dr Hermenna izstrādāta metode bija pieejama tikai Monako klīnikās. Tagad katrs, kam nekavējoties nepieciešams atbrīvoties no locītavu sāpēm var to iegūt:

Nospied ŠEIT un uzzini kā iegūt pārsteidzošu kūri, kas atjauno locītavas

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu