Aktrise Keita Bekinseila un režisors Lens Vaizmens izlēmuši šķirties

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Slavenību šķiršanās saraksts 2016.gadā papildināsies par vienu rindiņu, šķirties izlēmuši – režisors Lens Vaizmens un aktrise Keita Bekinseila. Kā šķiršanos iemeslu pāris min Holivudai raksturīgās neatrisināmās domstarpības.

Fakts, ka zvaigžņu pārim radušās problēmas parādījās atklātībā jau pirms pāris mēnešiem, kad laikā, kamēr aktrise atradās filmēšanās laukumā viņas vīrs pavadīja laiku modeles Sīdžejas Franko sabiedrībā, turklāt, bez laulības gredzena pirkstā.

Vadoties pēc Holivudas mērauklas zvaigžņu pāris laulībā nodzīvoja ļoti ilgu laiku, veselus divpadsmit gadus.

Viņi iepazinās filmēšanās laukumā, kur Keita spēlēja galveno lomu, bet Lens debitēja kā režisors.

Pāris nekomentē šķiršanos, vien viņu preses aģents paziņojis, par pašu faktu un to, ka mīlestībai beidzoties ir jādodas katram savu ceļu.

43 gadus vecā aktrise drīzumā būs redzama «Underworld» filmu sērijas piektajā daļā «Underworld: Blood Wars» («Tumsas pasaule: Asins kari»), kas iznāks nākamā gada februārī. Vaizmens filmu producēja un palīdzēja uzrakstīt tās scenāriju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu