Krūzs aizmirst meitas dzimšanas dienu, toties ik gadu atceras Faningas jubileju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Divdesmit divus gadu vecā aktrise Dakota Faninga ir paspējusi sadarboties ar daudzām Holivudas zvaigznēm un ar dažām pat kļūt par īstu draudzeni. Zvaigzne intervijā atklājusi, ka par vienu no saviem labākajiem draugiem uzskata aktieri Tomu Krūzu, kurš jau vienpadsmit gadus pēc kārtas dzimšanas dienā viņai dāvā jaunu, skaistu apavu pāri.

Aktieri iepazinās 2005.gadā, kopīgi filmējoties, un tā iedraudzējās, ka nu ir dēvējami gandrīz par labākajiem draugiem. Dakota uzskata, ka pazīs Tomu visu savu dzīvi un viņi būs ļoti tuvi emocionālajā plaknē.

Faninga atklāj: ja neizdodas tikties dzimšanas dienā, Toms vienmēr viņai atsūta jaunu, skaistu kurpju pāri, zinot, ka tieši apavi ir viņas vājība.

Krūzs vienpadsmit gadu garumā neaizmirst sveikt jubilejā savu kolēģi, bet jau trīs gadus ir aizmirsis par savas meitas eksistenci.

Jaunā aktrise uzskatīja, ka dāvanas beigsies, tiklīdz viņa kļūs pilngadīga, bet tā nav noticis, Krūzs joprojām viņu atceras un apdāvina.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu