Pateicoties šai metodei tiksi galā ar grumbām uz visiem laikiem!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Aina darīja visu, lai izvairītos no problēmām ar ļenganu ādu vecumdienās. Diemžēl neskatoties uz centieniem, sākās parādīties mīmiskās grumbas, zosu kājiņas, krunkas starp degunu un muti.

Līgumu noslēgšanas darbs pieprasīja no Ainas ne tikai elegantu apģērbu, bet arī labu izskatu. Grumbu dēļ viņa nevarēja justies pievilcīgi un pašpārliecināti. Pamazām viņa sāka izvairīties no kontaktiem ar darba kolēģiem.

Stundām ilgi viņa bija domājusi, kā atgūt līdzenu ādu. Pirka jaunākus krēmus, darīja maskas, staigāja uz masāžām. Tērēja arvien lielāku naudu, bet viņas plaukti bija jau pārpildīti ar kosmētiku. «Ārējais izskats ir taču svarīgs. Nevaru izskatīties veca, sliktāk nekā draudzenes» – viņa skaidro.

Sāpīgs risinājums

Izmisusi Aina nolēma izdarīt soli uz priekšu. Aizgāja pie estētiskās medicīnas ārsta. «Vislabākos efektus sniedz botokss» – tādu padomu bija saņēmusi no speciālista.

Diemžēl kopš bērnības viņai bija bail no adatām. Ieraugot tās viņa zaudēja samaņu, tāpēc procedūru vajadzēja atlikt līdz nākamajai vizītei. Ko viņi ieteiks pēc 10 gadiem, operāciju? – padomāja.

Labi padomi

Grumbas traucēja viņai arvien vairāk. Pārstāja smaidīt, vienmēr bija sliktā garastāvoklī, kas nozīmīgi ietekmēja viņas darbu. Salīdzināja sevi ar citām sievietēm un viņas kompleksi kļuva arvien dziļāki.

Ainas slikto garastāvokli pamanīja viena no draudzenēm un pajautāja, kas ir noticis. «Ilze, paskaties uz mani. Man ir arvien vairāk grumbu, jūs izskatāties daudz labāk nekā es. Speciālists mani ir ieteicis botoksu, bet man ir no tā bail. Ko darīt? – sūdzās Aina.

«Tev nav tas jādara! Zinu vienu metodi, kura noteikti Tev palīdzēs».

Zelta līdzeklis

Jau pēc pirmajām lietošanas dienām viņa bija pamanījusi starpību. Nevarēja noticēt savām acīm. Āda kļuva tvirtāka un līdzenāka. Mīmiskās grumbas kļuva nozīmīgi mazākas, bet uz viņas sejas vienmēr bija skaists smaids. Pateicoties vienai metodei viņa jau nekad neraizēsies par savu izskatu.

Iepazīsties ar metodi, pateicoties kurai Aina tika vaļā no grumbām uz visiem laikiem

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu