Iecienītā modeļu aģentūra «Dandy» ir atradusi jaunu mājvietu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Miks Užāns

Aizvadīto piektdien, 21. oktobra vakarā, Rīgas vadošie modes industrijas profesionāļi pulcējās pašā Vecrīgas sirdī, lai kopīgi nosvinētu panākumiem bagātās modeļu aģentūras «Dandy» jauno telpu atklāšanu. Šobrīd «Dandy» tur pilda ne vien jau ierastās modeļu aģentūras funkcijas, bet arī apmāca jauniešus modeļu skolā.

Aģentūra Latvijā veiksmīgi darbojas vairāk nekā 10 gadus, un tās klientu sarakstā ir tādi pasaulslaveni zīmoli kā «Gucci», «Armani», «Christian Dior», «Versace», «Hugo Boss», «Victoria’s Secret», «Dolce&Gabbana», kā arī daudzi citi, savukārt pie zināmākajām modelēm pieder talantīgās Ieva Laguna, Ginta Lapiņa un Eva Bērziņa.

Vakara gaitā jaunatklātās telpas piepildīja smaidi, jautrība un pozitīvas emocijas mūsdienīgas deju mūzikas ritmos, ko neaizmirstamos kadros steidza iemūžināt klātesošie fotogrāfi.

Tāpat par viesu labsajūtu gādāja arī atraktīvo bārmeņu pagatavotie un īpaši atspirdzinošie kokteiļi.

Līksmo sālsmaizes ballīti kuplā skaitā apmeklēja aģentūras draugi, sadarbības partneri un daudzi citi modes industrijas pārstāvji.

Viņu vidū bija TV seja Lelde Lietaviete, mūziķis Markus Riva, modes redaktores Anita Sedliņa un Dace Krieviņa-Bahmane, «Instagram» blogere Agnija Grigule, multimākslinieks Kašers, top friziere Diana Payton, grima māksliniece Dita Grauda, pasākumu organizatore Sindija Vilde, modeles Beāte Stivriņa, Eva Bērziņa un Māra Sleja, kā arī virkne citu modes pazinēju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu