Aktrise Anna Hataveja, iegūstot «Oskara» balvu, nebija priecīga, bet tēloja sajūsmu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Četrus gadus pēc prestižās «Oskara» balvas iegūšanas par otrā plāna lomu filmā «Les Miserables» aktrise Anna Hataveja atzinusies, ka balvas iegūšana neradīja nekādu prieku un smaidu, sajūsmu viņai nācās radīt mākslīgi.

Aktrise intervijā atklāja, ka nejutās komfortabli, jo filmēšanās laikā bija pazaudējusi sevi un vēl nebija atguvusies, bet viņai bija jāstāv uz skatuves un jāpriecājas par tik augstu novērtējumu, bet prieku viņa nejuta.

Lai iepriecinātu ikvienu - fanu, ģimeni, draugus, aģentu, citus, kas darbojās pie filmas izveides, aktrisei nācās notēlot prieku, sajūsmu un pateicību.

Piedevām zvaigzne nejutās labi, jo bija uzposusies, viņas galvu rotāja, diadēma no zīmola «Tiffany & Co», kura maksāja tik daudz, cik lielākā daļa cilvēku neiegūst visas dzīves laikā.

Zvaigznei nelikās pareizi filmā tēlot nabadzīgu prostitūtu, kura strādā, lai nopelnītu maizi, un pēc tam saņemt balvu, velkot zīmolu apģērbu un rotaslietas.

Lai vai kā, par savu labāko tēlojumu zvaigzne nosauc emocijas, kuras viņa izrādīja «Oskara» saņemšanas vakarā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu