Dziedātājs Stīvijs Vonders, iespējams, ir desmit, ne deviņu bērnu tēvs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tt

Deviņu bērnu tēvs dziedātājs Stīvijs Vonders ir uzgriezis muguru savam ārlaulībā dzimušajam bērnam un viņa mātei, kura mirst no plaušu vēža. No vēža mirstošā Glorija Džena Matiss-Grīnide paziņojusi, ka viņas meita Stefānija Matiss ir slavenā mākslinieka meita, un sieviete vēlas, lai slavenība satiek savu bērnu vēl laikā, kad viņa ir dzīva.

Sieviete stāsta, ka satikusi Stīviju 1960. gadā, kad viņš vēl bija tīnis un uzstājās vietējā teātrī.

Teātra muzikālais direktors vienu vakaru aizvedis Stīviju uz sievietes ģērbtuvi, un beigu beigās viņi nodarbojušies ar seksu.

Glorija atklājusi, ka jau pirmo sarunas minūšu laikā viņi iemīlējušies un vienmēr, kad Stīvijs bijis pilsētā, tikušies un kopā pavadījuši laiku.

Septiņpadsmit gadus vecais Stīvijs nevēlējās, lai deviņpadsmit gadus vecā Glorija veic abortu, tā viņi izlēma par bērna nākšanu pasaulē.

Tā kā mākslinieks nebija gatavs tēva lomai, sieviete nevēlējās sabojāt viņa labo vārdu, karjeras iespēju un nevienam neatklāja, kas ir viņas meitas tēvs, un ik dienu gaidīja mirkli, kad Vonders ieradīs tās apciemot.

Dziedātājs ir piekritis DNS pārbaudei un paziņojis, ka bērni ir Dieva svētība un, ja nu jau vairāk nekā četrdesmit gadus vecā sieviete būs viņa meita, viņš par to tikai priecāsies.

Stīvijam ir deviņi bērni vecuma kategorijā 1-40.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu