Bara Rafaeli atklāj, kā ļoti īsā laikā atbrīvoties no grūtniecības laikā iegūtā svara

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Modele Bara Rafaeli, kura šajā vasarā kļuva par māmiņu, atklāja veidu, kā ļoti īsā laikā atbrīvojās no grūtniecības laikā iegūtā liekā svara.

And now, let the weekend begin! ??

A photo posted by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

Bara izpelnījās daudzu topošo un jau esošo māmiņu uzmanību, jo pēc dzemdībām sešu nedēļu laikā ieguva tādu ķermeni, kāds tai bija pirms grūtniecības, un jau drosmīgi pozēja apakšveļā žurnāla vākam.

Working my ASS off ?

A video posted by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

Rafaeli atklājusi, ka tāda īpašā noslēpuma nemaz nav, viņa vienkārši pareizi ēdusi, nav aizrāvusies ar našķošanos un visu laiku savu ķermeni nodarbinājusi.

Pēc saņemtajiem daudzajiem jautājumiem modele ievietoja portālā «Instagam» video, kurā redzama nodarbojamies ar sportu un parādot citām sievietēm visu, ko viņa darījusi, lai atbrīvotos no svara.

As you can see, I'm all about getting back in shape #addicted

A video posted by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

Sieviete dievina sportu un pat grūtniecības pēdējos mēnešos četras reizes nedēļā apmeklējusi sporta zāli, skrējusi un nodarbojusies ar pilatēm.

Modele 2015.gadā apprecējās ar biznesmeni Adiju Ezru, ar kuru satikās trīs gadus, un šajā vasarā pirmo reizi kļuva par māmiņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu