Rudens lapkritī «Sestā jūdze» silda viesus ar jaunajām dziesmām un rabarberu karstvīnu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

18. oktobra vakarā kantrī mūzikas cienītāji devās uz «Draugiem.lv» redakcijas jumta terasi, lai baudītu grupas «Sestā jūdze» jauno studijas albumu «Man citas zemes nevajag», kura dziesmas grupa spēlēja prezentācijas pasākumā.

Krāsainajā rudens lapkritī grupa «Sestā jūdze» prezentācijas apmeklētājiem radīja īpašu noskaņu, visapkārt rotājumu vietā atradās krāsainas rudens lapas, laiku pa laikam terasē ar kādu sparīgāku brāzmu iepūta vējš, bet grupas biedri ar smaidiem sejā spēlēja savas jaunā albuma dziesmas.

Dziesmu starplaikos kantrī mūzikai ierastās kovboju cepures pacēlās mazliet uz augšu un grupas solists Agris Gedrovičs pastāstīja, ka tieši ar tādu pašu nosaukumu kā albumam viņi rīkos koncerttūri un apbraukās visu Latviju.

Viesi bija omulīgi iekārtojušies krēslos un sildījās zem plediem, varēja baudīt īpašu rabarberu karstvīnu, kas sasildīja ne tikai rokas, bet arī dvēseli, radot iedvesmu aplaudēt un pat dejot.

Kā jau pierasts, pēc katras dziesmas sekoja aplausi, uzstāšanās beigās grupas dalībnieki saņēma ziedus un, ēdot gardas īpašas kantrī kūciņas, apsprieda ar viesiem, dažādu mūzikas jomu profesionāļiem, albuma plusus un mīnusus.

Beigu beigās ikviens viesis tika pie jaunā albuma, autogrāfiem un aizvadīja vakaru īpašā kantrī mūzikas sirsnībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu