Azīlija Benksa izraidīta no Rasela Krova rīkotas slavenību ballītes

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Amerikāņu repere Azīlija Benksa nedēļas nogalē izraidīta no Holivudas aktiera Rasela Krova rīkotas slavenību ballītes viesnīcas numurā Beverlihilsā, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

25 gadus vecā Benksa apmeklēja pasākumu kā repera RZA pavadone. 52 gadus vecais Krovs ar RZA spēlēja 2007.gada filmā «American Gangster» («Amerikāņu gangsteris»).

Taču pasākums noslēdzās ar strīdu. Slavenību tenku vietne TMZ, atsaucoties uz aculiecinieku stāstīto, raksta, ka Benksa esot smīkņājusi par Krova mūzikas ierakstu kolekciju, kā arī aktieri un kādu viesi nodēvējusi par «garlaicīgiem baltajiem vīriešiem».

Kāda viešņa aizrādījusi Benksai, kura uz to reaģējusi ar draudiem sasist savu glāzi un nogalināt klātesošos, ziņo TMZ. Kad jaunā sieviete pacēlusi glāzi, Krovs esot viņu satvēris un izraidījis no viesnīcas istabas, bet apsardze izlikusi reperi no viesnīcas.

Krovs tviterī pārpublicēja TMZ rakstu, lai arī pats par notikušo neizteicās.

Benksas tvitera konts maijā tika bloķēts pēc vairāku rasistisku tvītu publicēšanas par pakistāniešu izcelsmes britu dziedātāju Zeinu Maliku, kurš kādreiz bija puišu grupas «One Direction» dalībnieks.

Reperes paziņojumu publicēja viņas aģents. «Azīlija ir emocionāli sagrauta un nobijusies. Viņa ir šokēta, taču runās par incidentu, kad būs atguvusies no brutalitātes un vardarbības, kurai bez iemesla tika pakļauta,» norāda Benksas pārstāvis.

Hita «212» autore sociālajā tīklā «Facebook» publicēja ierakstu, kuru neilgi pēc tam izdzēsa. Viņa tajā apgalvoja, ka Krovs esot viņu nosaucis aizskarošā vārdā un žņaudzis viņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu