Foto: Fani sajūsminās par «Ekstrasensu cīņu» dalībnieces kailfoto

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

TV šova «Ekstrasensu cīņas» jaunākās sezonas populārākā dalībniece Merilina Kerro, kura šovā piedalās jau trešo reizi, iepriecinājusi savus sociālās vietnes «Instagram» fanus, publicējot pikantu fotogrāfiju.

Lai arī igauņu ragana Merilina Kerro šova «Ekstrasensu cīņu» jaunajā sezonā atklāja, ka ir pašķīrusies no mīļotā vīrieša, maga Aleksandra Šepsa, «Instagram» vietnē viņa publicējusi attēlu, kurā redzama tieši ar viņu. Attēlā Kerro redzama bez drēbēm, piesedzot krūtis ar savu roku. Blakus viņai stāv apģērbies Aleksandrs Šepss.

Par publicētu fotogrāfiju TV šova «Ekstrasensu cīņas» fani, protams, ir sajūsmā, vēlot igauņu raganai laba vēlējumus. Daudzi komentāros uzdod jautājumus, vai Merilina un Aleksandrs atkal ir kopā, taču uz šiem jautājumiem atbildes viņa nesniedz.

??? @alexandr_sheps #БитваЭкстрасенсов

A photo posted by Marilyn Kerro (@marilyn_kerro) on

Atgādinām, ka ragana Merilina Kerro pirmoreiz «Ekstrasensu cīņās» piedalījās 14.sezonā. Toreiz viņa nokļuva līdz finālam, taču šovā uzvarēja mags Aleksandrs Šepss, ar kuru vēlāk igaunietei izveidojās romantiskas attiecības. Fani par ekstrasensu šova pāri bija sajūsmā.

Vēlāk Kerro piedalījās arī šova 16.sezonā, kur jau atkal palika otrajā vietā. Bet tagad viņa atgriezusies arī 17.sezonā, kurā atklāja ka esot izšķīrusies no mīļotā Aleksandra Šepsa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu