Modele Kendela Dženere liecina sava izsekotāja tiesas sēdē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Modelei Kendelai Dženerei 13.oktobrī bija jāierodas tiesā, lai liecinātu par savām sajūtām laikā, kad viņa tika izsekota. Slavenības liecība bija noteicošais faktors tiesas lēmuma pieņemšanā.

Divu stundu ilgajā liecības sniegšanā Kendela atklāja, cik ļoti bija pārbijusies un kā trīcošām rokām centās sazvanīt draugus, kamēr vēl nebija ieradusies policija.

Mirkli, kad viņa gaidīja policiju un nebija droša, ka sekotājs ir aizgājis, zvaigzne sauc par lielākajām piedzīvotajām bailēm savā dzīvē, jo nav sapratusi, kā viss beigsies un vai viņai neuzbruks.

Beigās slavenība piebildusi, ka viņai nodarīts psiholoģiskais kaitējums un viņai nu jāpārdod māja, jo tajā vairs nejūtas drošībā.

Vīrietis izsekojis Kendelu jau labu laiku, atradies pie īpašuma, nakšņojis automašīnā, bet reiz iemanījies, sekojot zvaigznei, iebraukt viņas īpašumā, kas arī ļāva sievietei izvirzīt apsūdzības.

Izsekotāja jurists iesniedzis tiesā dokumentus, kuri parāda, ka vīrietis nav psiholoģiski stabils, tādā veidā cerot panākt mazāku sodu un tā izciešanu psihiatriskajā klīnikā.

Tiesnesis vēl nav pieņēmis lēmumu, bet Kendelas liecība kalpos kā noteicošais faktors.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu