Slavenības, kuras aizvilinājušas citu sieviešu mīļotos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Daudzas populāras sievietes, kuras izveidojušas sev ideālu tēlu, nemaz nav tik ideālas personības! Uzzini, kuras slavenas sievietes ir aizvilinājušas no citām dāmām mīļotos! Vai teicienam - uz citu nelaimes savu laimi neuzcelsi - ir kaut daļēja taisnība?

Dziedātāja Liana Raimsa jau no 2009.gada ir kopā ar aktieri Ediju Kibranu, kur tā atvīla šova «Real Housewives of Beverly Hills» dalībniecei Brendijai Ganvilai. Sākot savu romānu, gan Liana, gan Edijs bija precējušies, bet, tiklīdz presē parādījās pirmā informācija par viņu attiecībām, abi izšķīrās no saviem laulātajiem draugiem.

Aktrise Denīza Ričardsa izjauca draudzību ar aktrisi Heteri Loklēru, kad 2007.gadā, tikai pāris mēnešus pēc tam, kad Hetere izšķīrās no grupas «Bon Jovi» ģitārista, iesāka romānu ar mūziķi.

Dziedātāja Dženifera Lopesa satikās ar bijušo vīru dziedātāju Marku Antoniju laikā, kad tas vēl bija precējies ar modeli Daijanaru Toresu. Tikai četras dienas pēc viņu šķiršanās pāris apprecējās.

Aktrise Evana Reičela Vuda aizvilināja dziedātāju Merilinu Mensonu no viņa tā brīža sievas Ditas fon Tīsas. Uzzinot par romānu, Tīsa pameta Mensonu, un viņš bija kopā ar Vudu nākamos četrus gadus.

Seriāla «Homeland» aktrise Klēra Denisa aizvilināja mīļoto vīrieti no seriāla «Weeds» zvaigznes Mērijas Luisas Pārkeres. Laikā, kad Billijs pameta Mēriju, viņa bija septītajā grūtniecības mēnesī. Denisa un Billijs pēc divu gadu ilgām attiecībām izšķīrās.

Sabiedrības dāma Parisa Hiltone iesaistījās romantiskās attiecībās ar seriāla «One three hill» aktieri Čedu Maiklu Mureju, kas bija precējies ar aktrisi Sofiju Bušu. Uzzinot par romānu, Sofija pameta vīru, un tas nespēja noticēt, ka viņa laulība ir viena no Holivudas neveiksmes stāstiem.

Protams, nevar nepieminēt aktierus Bredu Pitu un Andželīnu Džoliju, kuri sāka romānu laikā, kad Pits vēl bija aktrises Dženiferas Anistones vīrs. Vēlāk Pits komentēja laulību ar Dženiferu kā kaut ko sasodīti garlaicīgu.

Aktieris Džonijs Deps 2009.gadā pameta savu ilggadējo partneri dziedātāju un aktrisi Vanesu Paradī, lai turpinātu romānu ar savu tagad nu jau bijušo sievu Amberu Hērdu.

Modele Žizele Bundhena sāka attiecības ar sportistu Tomu Bredliju laikā, kad viņš bija attiecībās ar Bridžetu Monihanu, kura gaidīja tā bērnu. Uzzinot par gaidāmo bērnu, sportists pameta sievieti un pāris dienas pēc tam paziņoja par attiecībām ar Žizeli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu