Selīna Diona: «Mans vīrs ir vienīgais vīrietis, ar ko esmu skūpstījusies»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Intervijā telekanālam «CBS» dziedātāja Selīna Diona atzina, ka mirušais vīrs Renē ir vienīgais vīrietis, kuru viņa ir skūpstījusi savu četrdesmit astoņu gadu laikā.

Intervijā zvaigzne atzina, ka bijis smagi noskatīties, kā viņas vienīgā dzīves mīlestība, vienīgais vīrietis, ko viņa ir skūpstījusi, palēnām izgaist slimības ēnā. Tajā pašā laikā dziedātāju pārņēmis atvieglojums, ka Renē vairāk nemokās un ir iemantojis mieru.

Saņemot jautājumu, vai sieviete domā, ka spēs atrast vēlreiz mīlestību, viņa paskaidrojusi, ka viņas dzīvē ir ļoti daudz mīlestības, viņa mīl savus dēlus, fanus, draugus, komandu, ar ko kopā strādā, tā ka viņas dzīve ir mīlas pārpilna.

Runājot par romantiku, Selīna joprojām mīl savu vīru, ilgojas pēc viņa un nav droša, ka dzīvē būs otra lielā mīlestība, jo vienmēr jutusi, ka Andželo un viņa ir viens vesels.

Zvaigzne, ejot gulēt, iztēlojas, ka Renē ir ar viņu un viņi guļ līdzās, tāpat, dodoties uz skatuves, Diona jūt, ka nav viena, slavenība iekšēji joprojām jūtas kā Renē sieva.

Renē bija Dionas menedžeris, kopš viņa sasniedza divpadsmit gadu vecumu, bet kad sievietei bija deviņpadsmit gadi, viņi sāka romantiskas attiecības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu