Bukmeikeri: Vislielākās cerības iegūt «Lielo Kristapu» ir filmām «Dārznieks» un «Pelnu sanatorija»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Spēlfilmai «Pelnu sanatorija» un īsmetrāžas spēlfilmai «Dārznieks» ir vislielākās cerības iegūt nacionālo kino balvu «Lielais Kristaps» savā kategorijā, uzskata «Triobet» bukmeikeri.

Kategorijā «Labākā spēlfilma» bukmeikeri uzvaru prognozē Dāvja Sīmaņa vēsturiskajai spēlfilmai «Pelnu sanatorija». Filma kopumā nominēta 12 kategorijās. Pēc bukmeikeru vērtējuma, iespēja, ka šī filma saņems apbalvojumu, novērtēta ar koeficientu 1,60, kas ir 62% varbūtība.

Šīs kategorijas filmai «Es esmu šeit», kuras režisors un scenārija autors ir Renārs Vimba, piešķirts koeficients 3,50, kas sniedz 28% iespējamību iegūt «Lielā Kristapa» balvu, turpretim Lailas Pakalniņas filmai «Ausma» piešķirts koeficients 4,00, kas apliecina ne tik lielu varbūtību balvas saņemšanai. Pēc bukmekeru domām, spēlfilmai «Ausma» ir tikai 25% iespējamība gūt uzvaru šajā kategorijā.

Savukārt kategorijā «Labākā īsmetrāžas spēlfilma» bukmeikeri visaugstāko koeficientu 1,50 jeb 66% iespējamību gūt uzvaru piešķīruši Madaras Dišleres režisētajai filmai «Dārznieks». Filma kopumā nominēta divās kategorijās. Augstu vērtējumu bukmeikeri devuši arī Danila Silova filmai «Vienreizējā», kurai piešķirtais koeficients ir 2,00, kas paredz 50% iespējamību gūt uzvaru, turpretim Pjotra Bombina filmai «Bez nosaukuma» piešķirts koeficients 11,50, kas filmai sniedz tikai 9% iespēju tikt pie «Lielā Kristapa» balvas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu