Slavenības līksmo elitāras zobārstniecības klīnikas atklāšanā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

11.oktobra vakarā Rīgā norisinājās īpašs pasākums – zobārstniecības klīnikas «Dental art» atklāšana, kas tika rīkota kā ballīte, lai viesiem, topošajiem klientiem parādītu, ka no zobārstniecībām un pašiem zobārstiem nav jābaidās. Viesi varēja gan iepazīties ar ārstiem, gan iemēģināt jaunos procedūru krēslus.

Ierodoties klīnikā, viesi uzreiz devās novērtēt jaunās telpas, krēslus, un daudzi sarunās atzina, ka pieklusinātais apgaismojums, lai pielāgotos ballītes atmosfērai, rada brīvāku noskaņu un tiem, kuriem ir bail no zobārsta, rodas iespēja aprast ar kabinetiem, krēsliem un saprast, ka patiesībā jau nav no kā baidīties.

Viesi baudīja šampanieti, fotografējās pie foto sienas, iepazinās ar zobārstiem, un daudzi jau uzreiz sarunāja vizītes.

Sekoja oficiālā uzruna un svinīgā lentes pārgriešana, muzikāli priekšnesumi un konkurss, kurā uzvarot varēja iegūt dāvanu kartes.

Beigu beigās visu balvu fondu saņēma viena persona, kas atbildēja pareizi uz diviem uzdotajiem jautājumiem, un tas bija dziedātājs Alekss Silvērs, kas nu varēs izmantot klīnikas pakalpojumus 1700 eiro apmērā. Kā jau īsts džentlmenis, Alekss pusi no balvas atdeva savai dueta partnerei Lierai Štein.

Vakara vadītāja ādā iejutās šarmantais šova «SuperBingo» vadītājs Armands Simsons.

Pēc oficiālās daļas viesi nesteidza pamest viesmīlīgās telpas, bet uzkavējās, baudīja uzkodas, kūciņas un turpināja pozitīvo, jautro atpūtu.

Dodoties mājās, ikviens viesis saņēma atlaižu kartes un nu varēs doties pie zobu higiēnista, maksājot tikai 30 eiro.

Viesu vidū bija dziedātāja Olga Rajecka, dziedātāja Laura Raila, lielo izmēru modele Tatjana Mackeviča, skaistumu konkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate, konkursa «Vecmāmiņa» rīkotāja Elita Drāke, dziedātājs Mārtiņš Jātnieks, dziedātāja Ieva Sutugova, dejotājs Rolands Šteinbergs un daudzi citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu