Miljonārs Jūlijs Krūmiņš stāsta par izolatorā piedzīvoto murgu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš pagājušajā nedēļa tika aizturēts un pavadīja kādu laiku izolatorā. Kā informē izdevums «Kas Jauns», miljonārs Krūmiņš ir nikns uz KNAB, jo ticis aizturēts uz aizdomu pamata, ne pierādījumu bāzes.

Atrodoties izolatorā, Krūmiņš nav spējis atrasties līdzās mazdēlam viņa pirmās atvases dzimšanas mirklī un, tā kā pēc atbrīvošanas no apcietinājuma uzreiz nonācis slimnīcā, tad joprojām nav redzējis savu mazmazbērnu.

Miljonārs plānoja doties pie mazmazbērna ar ziediem, bet tā vietā nonāca izolatorā un vēlāk slimnīcā uz desmit dienām.

Pirms aresta, vēl mājvietu kratīšanas laikā, Jūlijs draudējis KNAB: ja kas notiks ar viņa meitu Maiju, kura ir pēdējos grūtniecības mēnešos un nedrīkst uztraukties, viņš ar dinamītu uzlaidīs gaisā visu to kantori.

Par piedzīvoto izolatorā miljonārs stāsta, ka paladziņš bijis tik šaurs, ka nav varējis apsegties un tāpēc nav varējis normāli gulēt, jo salis.

Viens no saslimšanas cēloņiem varētu būt basas kājas un staigāšana pa betona grīdu, tāpat viņš nav dabūjis medikamentus, kuri tam ikdienā jālieto.

Uzņēmējs arī neko nav ēdis, atrodoties izolatorā, jo tam atnests apgrauzts gaļas gabals, zupa, kas izskatījusies kā ar pelējuma kārtu.

Tāpat miljonāra juristam neļāva ienest ūdeni, tāpēc Jūlijs, pirms dzēris apcietinājuma vietā piedāvāto ūdeni, licis to dzert darbiniekiem un tikai tad pats to dzēris.

Stresu uzņēmējam radīja arī nespēja tikt pie saviem iemīļotajiem cigāriem!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu