Slavenas mammas un to grūtniecības laika ēšanas untumi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Mila Kunisa, Džesika Simpsone, Kortnija Kardašjana ir vārdi, kuri neprasa komentārus, sievietes, tāpat kā ikviena topošā māmiņa, piedzīvo mirkli, kad par visu visvairāk gribas «marinētus gurķīšus ar putukrējumu», vai arī tās piemeklē citi ēšanas untumi. Zvaigznes dalās savos grūtniecības laika ēšanas untumos.

Dziedātāja Pink – esot stāvoklī ar meitu Villovu, visu laiku vēlējusies ēst konfektes «Skittles».

Aktrise Olīvija Vailda – otrās grūtniecības laikā aktrises mīļākā barība bija bekona čipsi.

Aktrise Mila Kunisa – abas grūtniecības aizvadītas, ikvienā ēdienreizē apēdot vismaz vienu olu, priekšroku aktrise dod vārītām olām.

Realitātes šovu zvaigzne Kortnija Kardašjana – trešās grūtniecības laikā aizrāvās ar sviestmaizēm. Krējuma siers un marmelāde bijušas maizīšu sastāvdaļas.

Dziedātāja Džesika Simpsone – grūtniecību laikā viņai prasās visu veidu saldumi, tāpēc zvaigzne to vien dara, kā našķojas ar bērnības dienu mīļākajiem našķiem.

Aktrise Haidena Panetjēra – pirmās grūtniecības laikā zvaigzne spēja litriem ēst vistas buljona zupu ar makaroniem.

Modele Behatija Prinslu – gaidot meitu Dastiju Rouzu, modele našķojās ar arbūziem, mājās varēja nebūt cits ēdiens, bet arbūzs vienmēr atradās slavenības ledusskapī.

Aktrise Alisa Milāno – daudzi brokoļus nespēj nosaukt par saviem mīļākajiem dārzeņiem, aktrisei šāda problēma nepastāv, grūtniecības laikā tieši brokoļi, pagatavoti jebkurā veidā, bija viņas mīļākais ēdiens.

Dziedātāja Ališa Kīza – grauzdēti augļi ir tieši tas, kas uzrunāja slavenību viņas grūtniecības laikā!

Aktrise Ketrīna Heigla, gaidot bērnu, nespēj atturēties no ātro uzkodu restorāna piedāvātajiem produktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu