Keitas Midltones un prinča Viljama bērni ir sajūsmā par atpazīstamību

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Apmeklējot Kanādu, karaliskajai ģimenei tika pievērsta pastiprināta uzmanība arī no fanu un preses puses. Fotoaparātu zibšņi un aicinājumi pasmaidīt nekādā veidā nemulsināja karaliskās ģimenes jaunākās atvases, kuras ar prieku smaidīja, pozēja un māja ar rociņām fotogrāfiem.

Preses izdevumu pārstāvji vairākkārt izteikušies, ka ir daudz vieglāk strādāt ar jaunākajām karaļnama atvasēm nekā viņu vecākiem, jo bērni bauda ikvienu momentu prožektoru gaismās.

Bērni, ieraugot fotokameras, burtiski atplaukst, sāk smaidīt, māt ar rokām un priecājas, ja kāds pamāj viņiem atpakaļ.

Keita un Viljams bērniem iemācījuši cienīt citu darbu un uztvert visu pozitīvi, ko nevar teikt par citu zvaigžņu bērniem, kuri ir nelaipni un aizskaroši. Kimas Kardašjanas vecākā atvase, trīs gadus vecā Norta jau iemācījusies tikt vaļā no fotogrāfiem, nopietni sakot - nekādu fotogrāfiju; un, ja tas nelīdz, viņa prot izmantot pāris necenzētus vārdus.

Kanādas vizītes laikā karaliskā ģimene pavizinājās ar jahtu, kuru uz mirkli iedeva vadīt arī princim Džordžam un princesei Šarlotei, apmeklēja labdarības organizācijas centru, kurš specializējas palīdzības sniegšanā sievietēm, kuras cietušas no vardarbības, bija viesi neskaitāmos saviesīgos pasākumos.

Brīvajā laikā karaliskais pāris ar bērniem apmeklēja zooloģisko dārzu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu