Anistonei neizdosies izbēgt no iesaistes Pita šķiršanās prāvā, viņai būs jāliecina

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Dženifera Anistone turējās pa gabalu no bijušā vīra Breda Pita un Andželīnas Džolijas šķiršanās prāvas, sieviete nekomentēja viņu attiecības un dzīvoja savu dzīvi ar vīru Džastinu Terū. Ir kļuvis zināms, ka Anistonei būs jāierodas tiesā, turklāt viņu liecināt izsauc Džolijas juristi.

Džolija vēlas, lai Anistone ir spiesta liecināt, jo laikā, kad Breds bija precējies ar Dženiferu, viņam bijušas alkohola un narkotiku problēmas, par kurām Andželīna vēlas informēt tiesu.

Tāpat aktrise vēlas, lai viņas juristi mēģina panākt, ka Anistone apstiprina, ka Pitam ir problēmas ar agresiju.

Pits ir tādā izmisumā laulības šķiršanas dēļ, ka par spīti tam, ka cīnās par bērniem, pagaidu aizbildniecības izskatīšanā piekritis, ka bērni dzīvo ar Andželīnu, bet viņš var tos apciemot, pirms tam veicot narkotiku testus.

Pita jurists portālam «RadarOnline» stāsta, ka zvaigzne atrodas neapskaužamā situācijā, kur, vienalga kāds lēmums tiks pieņemts, tas būs viņam par sliktu, jo viss, ko aktieris vēlas, ir saglabāt savu ģimeni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu