Paparaci atklāj, ka pirms laupīšanas Kima Kardašjana nepārtraukti tika izsekota

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Paparaci fotogrāfi, kuri vairākas dienas sekojuši līdzi Kardašjanas aktivitātēm, paziņojuši, ka uzbrukuma dienā viņi novērojuši nepazīstamu vīrieti, kurš izlicies par fotogrāfu. Viņš braukājis pelēkā «Fiat 500» un par spīti fotoaparātam, kas atradies tā rokās, nav fotografējis.

Fotogrāfi stāsta, ka vīrietis, kurš braucis ar pelēko automašīnu, bijis labi apģērbts un skaļi sarunājies pa telefonu.

Citi paparaci saka, ka dienu pirms laupīšanas to pulciņam pievienojies afroamerikānis, kurš lauzītā franču valodā paziņojis, ka strādā par fotogrāfu vienā no franču izdevumiem, toties viņa kolēģis, netiekot iekšā restorānā, kurā vakariņoja Kardašjana, fotogrāfiem skaidrojis, ka ir policists.

Pēc laupīšanas fotogrāfijas, kurās redzami vīrieši, kas izlikušies par fotogrāfiem vai policijas darbiniekiem, tika nododas policijas rīcībā.

Policija pēdējā ziņojumā atklājusi, ka laupīšanā iesaistījies kāds cilvēks no «iekšienes», kas sekojis un izlicies par fotogrāfu, tikai paziņojis jau iekšā esošajiem, ka slavenības miesassargs pametis viņas apartamentus.

Likuma sargi saprot, kā laupītāji spējuši tikt dzīvokļu kompleksā, bet nav īsti skaidrs, kā viņi tikuši Kardašjanas apartamentos un kas tiem atvēris durvis.

Policisti uzskata, ka sieviete, kura palikusi viena numuriņā, kurā atrodas dārgas rotaslietas, nakts vidū nekad nevērtu vaļā durvis svešiniekiem, bet nav nekādu ielaušanās pēdu, tāpēc policijai sākumā jānoskaidro, kas īsti ir atvēris durvis laupītājiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu