Ir zināms, ko aktrise Mendija Mūra ieguva pēc šķiršanās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Seriālā «This is Us» aktrise Mendija Mūra spēlē trīnīšu māti, kura ir veiksmīgi apprecējusies, dzīvē viss ir citādāk, sieviete šajā gadā pārcietusi neglītu šķiršanās prāvu.

Mendija Mūra un mūziķis Raiens Adamss iesniedza šķiršanās pieteikumu 2015.gada janvārī un gadu cīnījās gan par astoņu suņu un kaķu aizbildniecību, gan uzturnaudu.

Beigu beigās gan aktrise, gan viņas vīrs varēja paturēt sev piederošās mantas – apģērbu, automašīnas, kā arī rotaslietas un dažādas kolekcijas.

Tāpat Mūra ieguva pāra Losandželosas māju un vienpusēju piekļuvi pāra kopīgajam kontam, jo spēja pierādīt, ka visi līdzekļi, kuri tur atrodas ir viņas nopelnītie.

Toties vīrietis ieguva «Porche Carrera» automašīnu, visus laulības laikā iegādātos mūzikas instrumentus, ierakstus, kā arī dziesmas un autortiesības uz visām dziesmām, kuras ierakstījis kopā ar bijušo sievu.

Beigu beigās ne Mūra, ne Adamss nesaņems uzturnaudu, jo, lai ātrāk izšķirtos, vīrietis atteicies no savas ieceres panākt, ka bijusī sieva to uztur.

Runājot par dzīvniekiem, tos ieguvuši abi bijušie laulātie draugi, jo kopā vienojušies, kurus dzīvniekus kurš no pāra ņem sev.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu