Pasākuma ietvaros dziedātājai Antrai Stafeckai pakausī tiek izskūts friziersalona logo

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Otrdien, 27. septembrī, durvis vēra Latvijas slavenību aprindās populārā friziermeistara Kristapa Slaktera-Zvejsalnieka jaunais skaistumkopšanas salons «House of Hair«.

Draudzīgā un jautrā gaisotnē atklāšanas ballītē viesus sagaidīja burvju mākslinieks Dmitrijs Bubins.

Par pasākuma gaitu rūpējās dziedātājs un televīzijas šovu dalībnieks un vadītājs Jānis Auzāns.

Pēc iestiprināšanās ar šampanieti un uzkodām viesus priecēja «Amoralles» tērpu skate un frizūru un make-up demonstrējumi.

Pēc svinīgās lentes pārgriešanas viesi tika aicināti doties apskatīt jaunās telpas, kur salona īpašnieks Kristaps bija sagādājis vēl vienu pārsteigumu - viesiem bija iespēja klātienē novērtēt pirmo Kristapa meistardarbu jaunajās telpās – uz dziedātājas Antras Stafeckas pakauša tika izskūts salona logo!

Pasākuma noslēgumā viesus priecēja skaists un emocionāls Antras Stafeckas un ģitārista Jāņa Čubara koncerts.

Skaistumkopšanas salona atklāšanas pasākuma viesu vidū bija arī daudzas sabiedrībā pazīstamas personības - modes zīmolu, reklāmas un stila dizainere Kristīne Rudzinska, «Amoralle» radītāja Inese Ozola, aktrise Zane Vaļicka, mūziķis Atis Auzāns, dziedātāja Antra Stafecka, modele Simona Kubasova.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu