Lai uzstātos Martas labdarības ballē, Rīgā ierodas Kristīna Zaharova

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

Jau no 2010.gada dziedātāja Kristīna Zaharova par savām mājām sauc Maskavu, jo devās pilnveidot savas skatuves prasmes Krievijas Teātra mākslas akadēmijā, bet pēc skolas beigšanas sāka darba gaitas Maskavā un vairāk neatgriezās Latvijas šovbiznesa dzīvē. Pabeidzot Krievijas Teātra mākslas akadēmiju, Kristīna sāka darba gaitas Mūziklu teātrī.

Lai vai kā, 30.septembra vakarā dziedātāja, aktrise Kristīna Zaharova bija redzama viesnīcā «Grand Palace hotel», kur norisinājās gadskārtējā Martas labdarības balle.

Māksliniece bija viena no galvenajiem vakara muzikālajiem viesiem un priecēja klausītājus ar vairākām dziesmām.

Foto: Kaspars Meinerts

Uzstāšanās laikā Kristīna arī pastāstīja viesiem, ka saņēmusi lomu mūziklā «Sniegbaltīte un septiņi rūķīši», atceroties Kristīnas eņģeļa seju, izpildītās vieglās pozitīvās dziesmas, uzreiz gribas domāt, ka jauno aktrisi Maskavas mūziklu cienītājiem būs iespēja redzēt Sniegbaltītes lomā, bet izrādās - viņa spēlēs raganu.

Zaharova ar smaidu sejā pavēstīja, ka viņas iekšējie dēmoni priecājas par šādu iespēju.

Vizuāli salīdzinot dziedātāju pirms sešiem gadiem, kad viņa muzicēja Latvijā, un to, kāda viņa ir šobrīd, liekas, tie ir dažādi cilvēki, no kautrīgās jaunās sievietes vairs nav ne miņas, ir parādījusies eleganta, seksuāla dāma. Pēc balles dziedātāja nedevās atpakaļ uz Krieviju, bet uzkavēsies Latvijā pāris nedēļas.

Ar Kristīnas un citu mākslinieku palīdzību gadskārtējā Martas labdarības balle savāca vairāk nekā astoņpadsmit tūkstošus eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu