Riana Parīzē demonstrē Marijas Antuanetes iedvesmotu tērpu kolekciju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Barbadosiešu dziedātāja Riana trešdien Parīzes modes nedēļā izrādījusi sadarbībā ar zīmolu «Puma» radīto apģērbu kolekciju, ko iedvesmojusi kādreizējā Francijas karaliene Marija Antuanete.

Zīmola «Fenty x Puma» skate norisinājās greznā savrupmājā netālu no Elizejas laukiem. Kolekcijā Rianas sportiskais stils savijās ar pasteļtoņiem, apakšveļai raksturīgiem piegriezumiem un pērļu rotaslietām.

Jaunā kolekcija atšķiras no Rianas iepriekšējā veikuma, ko dziedātāja pagājušogad izrādīja Ņujorkā. Melnā un baltā krāsā ieturētajā kolekcijā bija pārstāvēts galvenokārt sporta apģērbs.

Riana pēc skates sacīja, ka esot iedvesmojusies no Versaļas pils, kur savulaik dzīvoja Marija Antuanete.

«Mēs tur uzņēmām «Dior» reklāmas kampaņu,» intervijā žurnālam «Vogue» stāsta dziedātāja. «Mani savā varā pārņēma gaiteņi un istabas, pa kurām klīda Marija Antuanete. Tādas lietas paliek atmiņā.»

Pirms skates Riana sociālajos tīklos ievietoja fotogrāfiju ar modeli Džidži Hadidu sporta apavos ar augstu, smalku papēdi. Tomēr modes skatē nebija redzamas ne kurpes, ne pārējie Hadidas valkātie apģērba gabali.

Rianas veidotās kolekcijas skate tika straumēta pakalpojumā «Tidal».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu