Aktieris Deniss Kveids aizvilinājis Santu Auziņu no vīra un bērniem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Portāls «RadarOnline» informē, ka gan aktiera Denisa Kveida, gan modeles Santas Auziņas laulība izjukusi un uzreiz sācies abu romāns. Kļuvis zināms: lai būtu kopā ar daudz vecāko aktieri, modele pametusi vīru ar abiem bērniem.

Denisa Kveida sieva Kimberlija iesniedza laulības šķiršanas pieteikumu 28.jūnijā, un pēc nepilnām divām nedēļām aktieris jau tika pieķerts naktsklubā baudām Auziņas sabiedrību.

Kopš pirmās reizes, kad tos paparaci pieķēra kopā, Santa sociālajos tīklos publiskojusi vairākas kopbildes ar aktieri, saucot to par savu mīlestību. Toties pāris nedēļu pirms šāda paziņojuma viņa vēl publiskoja fotogrāfijas ar vīru rakstot, ka viņu attiecības ir idille.

Portāls informē, ka, sākot satikties ar aktieri, Santa bijusi precējusies ar uzņēmēju Alehandro Jimenesu, un nu viņa atstājusi vīrieti ar bērniem.

Saņemot portāla darbinieku jautājumu par viņa un Santas attiecību statusu, vīrietis atbildējis, ka vienkārši dzīvo savu dzīvi un tas nav viegli, esot vientuļajam tēvam ar divām mazām meitiņām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu