Aktrises Lindsijas Loenas bijušais mīļotais izlēmis zvaigzni iesūdzēt tiesā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrises Lindsijas Loenas bijušais līgavainis, miljonāra dēls Igors Tarabasovs, šķiršanās laikā iztika bez komentāriem, bet nu, redzot bijušo līgavu sniedzot interviju Krievijā populārajā šovā «Пусть говорят», nav spējis klusēt, kā nekā aktrise intervijā to nostādījusi nepatīkamā gaismā, runājot gan par parazitēšanu, gan roku pacelšanu pret viņu. Tarabasovs pateicis, ka Loenas teiktajā nav neviena patiesa vārda un viņai par apmelošanu būs jāatbild tiesas priekšā.

Vēstuli, kurā tiek brīdināta Loena un kurā miljonāra dēls izsaka savu viedokli, viņš izsūtījis dažādu valstu preses izdevumiem.

Tarabasovs vēstulē saka, ka Loena plāno jaunu apmelošanas kampaņu gan Krievijas, gan ārzemju preses izdevumos.

Miljonāra dēls piemetina, ka viņa un aktrises attiecības beigušās jau jūlijā, bet pēdējās nedēļās Loena sākusi tā apmelošanas kampaņu.

Tarabasovs piemetināja, ka nekad nav komentējis Lindsijas izpausto informāciju, nevēloties atbildēt uz viņas izdomājumiem, bet labāk veltīt enerģiju biznesa attīstībai.

Nu pēc intervijas Krievijā populārajā raidījumā «Пусть говорят» uzņēmējs izlēmis tiesāties, jo nevienam neļaus nomelnot savu labo vārdu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu