Džidži Hadidai uzbrūk ukraiņu jokdaris

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu televīzijas personībai un modelei Džidži Hadidai tikšanās laikā ar faniem uzbrucis bijušais ukraiņu žurnālists Vitālijs Sedjuks, negaidīti paceļot jauno sievieti gaisā, kura viņu iedunkāja ar elkoni.

Ceturtdien, Milānas modes nedēļas pirmajā dienā, 21 gadu vecā Hadida piedalījās apģērbu zīmola «Max Mara» un vēlāk arī modes nama «Fendi» skatēs. Dodoties no vienas skates norises vietas uz nākamo, viņu sagaidīja fanu pūlis.

Hadida pozēja ar faniem, kad viņai no mugurpuses pielavījās Sedjuks un pacēla viņu gaisā. Modele iedunkāja «jokdari» ar elkoni un izrāvās no viņa tvēriena.

Sedjuks aģentūrai AP sacīja, ka tādā veidā esot protestējis pret slavenību izmantošanu modes skatēs profesionālu modeļu vietā.

Milānas policija sacīja, ka par notikušo neesot iesniegta sūdzība.

Sedjuks vairākkārt centies izjokot slavenības, piemēram, Kannu kinofestivālā palienot zem aktrises Amerikas Ferreras kuplajiem svārkiem. Pirms tam viņš apskāvis amerikāņu aktiera Leonardo di Kaprio gurnus, izjaucis britu dziedātājas Adeles pateicības runu, uzskrienot uz «Grammy» ceremonijas skatuves, kā arī saņēmis pļauku no aktiera Vila Smita, kuru noskūpstīja filmas pirmizrādē Maskavā.

Filmas «Maleficent» («Melnā feja Malefisenta») pirmizrādē Holivudā viņš pārrāpās pāri nožogojumam un devās pie Breda Pita. Kad Sedjuks mēģinājis apskaut Pita gurnus, aktieris zaudējis līdzsvaru un nokritis.

Hadida ir realitātes šova «The Real Housewives of Beverly Hills» dalībnieces Jolandas Fosteres meita. Pēc parādīšanās šovā viņa kļuva par sociālo tīklu sensāciju un sāka strādāt kā modele.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu