Jarāns iztiku savai ģimenei nopelnījis, ģērbies kleitā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Jānis Jarāns ir brīvais aktieris, kurš jau 40 gadus ir precējies ar savu sievu Dagniju. Jāņa ģimenē vīrietis ir galvenais pelnītājs, bet Dagnija izaudzinājusi trīs bērnus un vienmēr rūpējusies par mājas soli. Jarāns apzinās, cik tas ir grūts darbs, it īpaši, ja apkārt skraida trīs delveri. Tai pašā laikā viņš piedalījies dažādos projektos un bērniem ne vien maizi, bet arī desu, tomātu un gurķi nopelnījis, ģērbies kleitā, ar savulaik populāro Imantas-Babītes humora raidījumu.

Šovakar plkst. 22.00 360TV interviju ciklā «100 personības līdz Latvijas simtgadei» Jarāns Grētai Gorjučko un kanāla skatītājiem stāstīs daudz par savu pieredzi un dzīves pārdomām, taču līdz vakaramTVNET lasītājIEM ir ekskluzīva iespēja uzzināt Jarāna recepti, kā nodzīvot noturīgā laulībā 40 gadu un kā mainās paaudžu elki.

Pirms kāda laika viņš gan nosolījies, ka kleitu vairs nevilks, jo jaunā paaudze to vairs nesaprot. Savulaik viņu pazina kā Miedziņu, pēcāk kā Mildiņu no Imantas-Babītes, taču tagad viņš sniedz autogrāfus kā Indulis no populārā seriāla UgunsGrēks.

Jānis noturīgā laulībā ir nodzīvojis teju pusgadsimtu un kā galveno panākumu atslēgu norāda mākslu piedot. Viņaprāt, tik ilgu laiku dzīvot kopā, it īpaši ar aktieri, ir ļoti grūti. Dagnija viņam ir piedevusi ļoti daudz – par to Jānis ir ļoti pateicīgs un priecīgs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu