Holivudas slavas alejā atklāj aktrises Keitijas Beitsas zvaigzni

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Otrdien Holivudas slavas alejā tika atklāta amerikāņu aktrises Keitijas Beitsas zvaigzne.

68 gadus vecā Beitsa spēlēja apsēstu fani 1990.gada filmā «Misery» («Mizerija»), kas balstīta uz Stīvena Kinga romānu ar tādu pašu nosaukumu. Beitsa par lomu saņēma prestižo ASV Kinoakadēmijas balvu.

Zvaigznes atklāšanas ceremonijā Beitsa atzina, ka pirms dažiem gadiem esot savu karjeru uzskatījusi par beigušos, taču tad viņai piedāvāta loma populārajā šausmu seriālā «American Horror Story». Viņa pateicās seriāla autoram Raienam Mērfijam, kurš «burtiski atgrieza mani dzīvē», kad aktrise cīnījās ar veselības problēmām un pārdzīvoja par viņas seriāla «Harry's Law» beigšanos.

«Pirms 60 gadiem es ar savu mīļoto tanti Lī stāvēju ne pārāk tālu no šīs vietas,» viņa sacīja, stāvot pie «TLC Chinese Theatre» kinoteātra. «Mēs gājām skatīties filmu «Karalis un es«. 34 gadus vēlāk es atgriezos šajā pašā kinoteātrī ar citu karali vārdā Stīvens ar filmu «Mizerija», kas izmainīja manu dzīvi.»



Beitsa, kura uzvarējusi olnīcu un krūts vēzi, zvaigzni veltīja astoņus gadus vecai meitenei vārdā Emma, kura cīnās ar limfātiskās sistēmas slimību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu