Pēc šķiršanās no Sviftas Hidlstons jau flirtē ar aktrisi Prijanku Čopru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Mēnesi pēc šķiršanās no dziedātājas Teilores Sviftas aktieris Toms Hidlstons «Emmy» balvu ceremonijā pieķerts flirtējam ar aktrisi Prijanku Čopru. Aktieris nav spējis novērst ne aci no indiešu skaistules un nekautrējies viņai izrādīt uzmanību.

Televīzijas aktieriem paredzētajā balvu pasniegšanas ceremonijā aktieri strādāja kopā, jo pasniedza balvas vairāku nomināciju uzvarētājiem, tas Tomam deva iespēju ne tikai flirtēt, bet arī parunāt un mazliet tuvāk iepazīt trīsdesmit četrus gadus veco Prijanku, kura tiek uzskatīta par vienu no iekārojamākajām Holivudas brīvajām sievietēm.

Foto: TT NYHETSBYRN

Pēc ceremonijas vairāki tās apmeklētāji sākuši apspriest redzēto, piemēram, ka Hidlstons vairākkārt apskāvis sievieti, noskūpstījis un viņi apmainījušies telefonu numuriem.

Aktieru saskaņas, flirta dēļ Čopras un Hidlstona kolēģi sākuši jau runāt, ka novērojuši jauna Holivudas zvaigžņu pāra rašanos.

Ko par šādu bijušā mīļotā rīcību teiktu dziedātāja Teilore Svifta, vai atkal taps jauna dziesma? Kā zināms, māksliniece nereti rada dziesmas par saviem bijušajiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu