«Ugunsgrēka» jaunā sezona: saduršanas plāns pārvēršas jaunos melos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

19.septembra vakarā televīzijas ekrānos atgriezās pašmāju populārākais TV seriāls «Ugunsgrēks». Pagājusī sezona noslēdzās ar neatrisinātiem notikumiem - kas īsti notika viesnīcas numuriņā? Kura no māsām tika sadurta?

Ļaunā Sandija turpina melot

Seriāla «Ugunsgrēks» iepriekšējās sezonas noslēgumā Sandija pārģērbās savas dvīņumāsas Kristas drēbēs (abas varones seriālā atveido aktrise Marija Linarte), jo plānoja viņu nogalināt. Sezonas noslēgumā tika it kā nogalināta viena no galvenajām varonēm, taču jaunajā sezonā atklājās, ka meitenes veselības stāvoklis tomēr ir stabils.

Jaunajā sezonā noskaidrojās, ka Sandijas ļaunais plāns nogalināt savu māsu tomēr neizdevās.

Dvīņumāsu vienādā izskata dēļ Dins sadūris Sandiju, nevis Kristu. Sērijas noslēgumā pie Sandijas ierodas policists, kuru atveido aktieris Jānis Jarāns.

Meitene samelo likumsargam, sakot, ka viņu sadūrusi pašas māsa Krista.

Fēliksa dzīve pārvērtīsies ellē?

Seriāla jaunajā sezonā pievienojas jauni varoņi. Viena no tām ir Jevgēņijas mamma Sibilla Gončarova, kuru seriālā atveido Latvijas Nacionālā teātra Lāsma Kugrēna.

Sibilla ar negaidītu ierašanos Pētersonu viesnīcā pārsteidz Fēliksu un Jevgēņiju. Viņa atbraukusi, lai apraudzītu mazmeitiņu Mariju, kurai kopš piedzimšanas apritēs trīs mēneši. Viss jau būtu labi, bet Sibilla ir kolorīta dāma, kura pieradusi bāzt degunu citu cilvēku darīšanās, par visu viņai ir savs viedoklis, ko ir vienmēr arī gatava skaļi izklāstīt.

Vai tik ar Sibillas ierašanos Fēliksa dzīve nepārvērtīsies ellē?

Jevgēņija mīl savu māti un ir gatava viņai pakļauties, taču Fēlikss to negrasās darīt – viņa plānos būs atbrīvoties no sievasmātes. Sibilla uzskata, ka viņai allaž ir taisnība, nepieļaujot runāšanu pretī ne tikai no klientu puses, bet arī no meitas un vīra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu