Seriāla «Troņu spēle» veidotājs noraida baumas par priekšstāsta uzņemšanu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Populārā fantāzijas seriāla «Game of Thrones» («Troņu spēle») producents Deivids Beniofs noraidījis iespēju, ka radošā komanda varētu uzņemt seriāla priekšstāstu, vēsta izklaides industrijas žurnāls «Entertainment Weekly».

Kā jau ziņots, seriāls noslēgsies pēc astotās sezonas. Katra sezona balstīta uz vienu amerikāņu rakstnieka Džordža R.R.Mārtina grāmatu, taču viņš nepaspēja laikus pabeigt sesto daļu, kā rezultātā seriāla sestās sezonas notikumi risinās neatkarīgi no Mārtina romāniem.

«Džordžs izveidojis diženu pasauli. Tā ir ļoti bagātīga. Esmu pārliecināts, ka būs vēl citi seriāli par notikumiem Vesterosā, taču mūsu darbs būs beidzies. Patiesībā šo jautājumu vajadzētu uzdot Džordžam,» televīzijas balvu «Emmy» pasniegšanas ceremonijā sacīja Beniofs, atbildot uz jautājumu par iespējamo priekšstāstu.

Mārtins faniem deva cerību, ka pēc seriāla un grāmatu sērijas beigšanās varētu iznākt jauni darbi, kas saistīti ar tajās uzburto pasauli. «Man ir tūkstošiem lappušu izdomātas vēstures, kas noveda pie «Troņu spēles»,» teica Mārtins. «Materiālu ir ļoti daudz, un es rakstu vēl.»

«Game of Thrones» septītā sezona iznāks 2017.gada vasarā.

Kā ziņots, «Game of Thrones» svētdien sasniedza jaunu «Emmy» rekordu. Telekanāla HBO seriāls iepriekšējā nedēļā saņēma deviņas «Emmy» balvas tehniskajās kategorijās, bet svētdien ieguva vēl trīs balvas - sesto gadu pēc kārtas kā labākais dramatiskais seriāls, kā arī balvas par režiju un scenāriju.

Līdz ar to «Game of Thrones» pasniegtas 38 «Emmy» balvas, pārspējot komēdijseriāla «Frasier» rekordu - 37 statuetes. «Game of Thrones» kļuvis par visvairāk apbalvoto seriālu ar izdomātu sižetu kopš 1949.gada, kad aizsākās «Emmy» balvu pasniegšana.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu