Naija Rivera atklāj, kā pieķērusi Arianu Grandi ar savu mīļoto

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Aktrise Naija Rivera savā popularitātes laikā jau iekūlusies vairākos skandālos, un nu, izdodot autobiogrāfiju «Sorry not sorry», zvaigzne jau atkal nokļūst uzmanības centrā. Grāmatā vesela nodaļa veltīta tam, kā viņa, dodoties pie sava līgavaiņa, atradusi to kopā ar Arianu Grandi.

Aktrise Naija Rivera ar reperi Big Sean satikās no 2013.gada marta līdz 2014.gada aprīlim.

Izrādās, vēl esot kopā ar reperi un sagādājot tam pārsteiguma vizīti, viņa to pieķērusi mājā kopā ar dziedātāju Arianu Grandi, ar kuru reperis vēlāk izveidoja attiecības.

Izšķiroties no Riveras, reperis un Grande uzreiz paziņoja par savu attiecību sākšanu.

Naija neslēpj, ka par to, ka neprecēsies ar reperi, uzzinājusi no interneta. Arī to, ka viņas attiecības beigušās, Naija gluži kā ikviens interesents izlasīja kādā no ziņu portāliem, kur bija publicēta repera publicista sagatavota ziņa.

Neskatoties uz to, trīs mēnešus pēc šķiršanās aktrise apprecējās ar citu vīrieti tieši tajā kāzu ceremonijā, kuru plānoja sev un reperim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu