«One Direction» bijušais dalībnieks Zeins Maliks izdos autobiogrāfiju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Britu popgrupas «One Direction» bijušais dalībnieks Zeins Maliks izdos autobiogrāfiju, kurā būs apkopotas viņa pārdomas, zīmējumi un personīgās fotogrāfijas.

Izdevniecība «Penguin Random House» otrdien paziņoja, ka 23 gadus vecā dziedātāja grāmata «Zayn» nākšot klajā 1.novembrī.

«Es jums parādīšu tik daudz, cik vien varu, lai varat par mani spriest pēc tā, nevis preses vai citu sacītā,» uzsvēra soloizpildītājs.

Grupa «One Direction» 2010.gadā tika izveidota šovā «The X Factor» un turpmākajos gados kļuva par vienu no pasaulē veiksmīgākajām popgrupām, kuras lielākās fanes bija jaunas meitenes visā pasaulē.

Taču rūpīgi veidotais grupas tēls sabruka 2015.gadā, kad Maliks pameta grupu. Tas noveda pie dusmīgas vārdu apmaiņas ar pārējiem grupas dalībniekiem sociālajos tīklos.

Pēc tam Maliks izdeva solodziesmas «Pillow Talk» un «Like I Would», kuru seksuāli atklāto dziesmu vārdi nebūtu iedomājami «One Direction» repertuārā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu