Tuvinieki uztraucas par Dionas veselību; pēc vīra nāves sieviete velta sevi garām darba stundām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pēc vīra nāves dziedātāja Selīna Diona visu sevi velta karjerai un vēlas pēc iespējas ātrāk atgriezieties uz skatuves ar jaunu koncerta programmu, tieši tāda bija nu jau mirušā vīra vēlēšanās, kuru dziedātāja steidz īstenot.

Tuvinieki uztraucas par sievietes kraso svara zudumu, kam par iemeslu ir ilgās darba stundas, pārslodze, miega bads un nespēja atrast laiku normālām ēdienreizēm.

Slavenība uzskata, ka strādājot viņa godina sava vīra piemiņu un tāpēc darbs ir tas, kas spēj viņu noturēt pie apziņas un rada vēlmi dzīvot.

Tuvinieki stāsta, ka tieši dziedātājas mirušais vīrs, kurš bija arī viņas menedžeris, spēja mākslinieci noturēt grožos un panākt, ka sieviete nevelta visu laiku darbam, nu, kad viss ir Dionas rokās, viņa nespēj sabalansēt darbu un atpūtu.

Tāpat Selīnas mīļie uzskata, ka sevis veltīšana darbam neļauj viņai līdz galam izdzīvot sēru periodu un vēlāk tas atspēlēsies.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu