Dollija Pārtone tēmējusi ar ieroci uz vīrieti, kurš domājis, ka viņa ir prostitūta

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Dollija Pārtone rokassomiņā nēsā ieroci, kuru reiz izmantojusi, jo vīrietis nav sapratis viņas nevēlēšanos tuvāk iepazīties, un pēc roku palaišanas sieviete to aizbaidījusi, tēmējot ar ieroci. Zvaigzne ir droša, ka kungs domājis, ka viņa un viņas draudzene ir prostitūtas.

Zvaigzne intervijā stāstījusi, ka kopā ar draudzeni pastaigājusies pa Ņujorkas ielām, pie viņām pienācis vīrietis un nav sapratis, ka sievietes nevēlas kontaktēties, viņš sekojis dāmām un pat palaidis rokas.

Dollija izvilkusi ieroci, tēmējusi uz vīrieti un teikusi: ja tas neliks viņas mierā, viņa nekautrēsies likt lietā ieroci. Ieraugot ieroci, vīrietis straujiem soļiem devies prom.

Izrādās, dziedātāja iegādājusies ieroci, jo, gadiem ejot, viņas fani paliek arvien dīvaināki un dīvaināki un septiņdesmit gadus vecā dziedātāja sākusi satraukties par savu drošību.

Pirms pāris gadiem Dollija sāka saņemt draudu vēstules un, satraucoties par savu dzīvību, nesekoja citu zvaigžņu piemēram un nenoalgoja miesassargus, neaprīkoja māju ar dažādām drošības ierīcēm, bet gan iegādājās ieroci un iemācījās ar to apieties, tādā veidā zvaigzne uzskata, ka valda pār savu dzīvi un nav upuris.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu