Samanta Tīna dalību «Jaunajā vilnī» noslēdz ar 12. vietu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/samantatina

Pēc starptautiskā jauno izpildītāju konkursa «Jaunais vilnis 2016» trīs dienu uzstāšanās Latvijas dziedātāja Samanta Tīna dalību šajā konkursā noslēdz ar 12. vietu, liecina informācija konkursa mājaslapā. Žūrijas balsojuma rezultātā pēc trīs dienu konkursa programmas Samanta Tīna saņēmusi 400 punktus.

Līderos ar 425 žūrijas piešķirtiem punktiem izvirzījies dziedātājs Dino no Horvātijas un Valters Riči no Itālijas. Tikai ar vienu punktu no viņiem atpaliek dziedātāja Gaļina Bezruka no Ukrainas.

Šā gada «Jaunā viļņa» konkursā no Baltijas valstīm piedalījās divi izpildītāji - Samanta Tīna, pārstāvot Latviju, un dziedātājs Kristjans Kasears, kurš pārstāvēja Igauniju. Igaunijas dziedātājam dalība šā gada konkursā noslēgusies ar iegūtu pēdējo jeb 16.vietu. Konkursa žūrija viņam pēc trīs dienu uzstāšanās kopumā piešķīrusi 379 punktus.

Jau ziņots, ka pēc konkursa pirmās dienas Samanta Tīna ar 129 žūrijas piešķirtajiem punktiem ieņēma priekšpēdējo jeb 15.vietu, savukārt pēc otrās dienas snieguma dziedātāja pakāpās uz 11.pozīciju.

Konkursa finālā šogad tika pārstāvētas tādas valstis kā Latvija, Igaunija, Baltkrievija, Bulgārija, Gruzija, Itālija, Kazahstāna, Kirgizstāna, Moldova, Ukraina, Horvātija un Krievija. No Krievijas finālam tika izraudzīti trīs izpildītāji, no Ukrainas - divi, bet no pārējām valstīm piedalījās pa vienam pārstāvim.

Konkurss «Jaunais vilnis» jau otro gadu notiek Krievijas pilsētā Sočos, savukārt no 2002.gada līdz 2014.gadam konkurss ik vasaru notika Jūrmalā.

Foto: facebook.com/samantatina

«Jaunais vilnis 2016» noslēgsies šodien.

Pagājušajā gadā konkursā «Jaunais vilnis 2015» Latvijas dalībnieks Valērijs Bogdanovs žūrijas vērtējumā palika pēdējā vietā. Dziedātājs 14 dalībnieku konkurencē pēdējā vietā palika ar 243 punktiem, bet pirmspēdējā vietā ar 253 punktiem iekļuva dziedātāja Džozefīne no Grieķijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu