Uz lielā ekrāna jaunais Stethema grāvējs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau šajā nedēļas nogalē Latvijas kinoteātros sāks demonstrēt aizraujošu asa sižeta trilleri «Mehāniķis: Augšāmcelšanās» («Mechanic Resurrection»). Šajā spriedzes pilnajā kino stāstā par elites līmeņa algotu slepkavu galveno lomu spēlē spožais angļu aktieris Džeisons Stethems.

Filma «Mehāniķis: Augšāmcelšanās» ir turpinājums 2011. gadā uzņemtajam kulta stāstam par elites līmeņa algotu slepkavu Artūru Bišopu, kurš savas izveicības un aukstasinīgās attieksmes dēļ ir izpelnījies iesauku «Mehāniķis» un nevar sūdzēties par pasūtījumu trūkumu. Tiesa, pēc vairākiem gadiem, kas veltīti netīriem darbiem, Bišops nolemj pievērsties mierīgākam dzīvesveidam. Tas gan nav pa prātam viņa pakalpojumu izmantotājiem un arī ienaidniekiem. Kādu dienu tiek nolaupīta Bišopa mīļotā sieviete un bijušajam slepkavam izteikts ultimāts: sieviete tiks atbrīvota tikai tad, ja Mehāniķis paveiks trīs sarežģītas slepkavības. Turklāt tām jāizskatās pēc nelaimes gadījumiem.

Anglis Džeisons Stethems tiek uzskatīts par vienu no spilgtākajiem aktieriem asa sižeta kino žanrā. Viņš ir filmējies gan kulta trillerī «Kurjers», gan vairākās «Ātrs un bez žēlastības» filmās. Tiesa, aizkulišu intervijās Džeisons Stethems atzinis, ka kaut trilleri ir viņa iecienītākais kino žanrs, taču viņš vēl joprojām tajos sastopas ar pamatīgiem izaicinājumiem. «Es ļoti baidos no augstuma, un jaunajā filmā ir daudz epizodes, kurās darbība notiek lielā augstumā. Kad jāveic kārtējais triks lielā augstumā, es svīstu un trīcu, tāpēc ļoti apbrīnoju cilvēkus, kuri lec no lidmašīnām, klintīm, torņiem, « presei atklājis rūdītais asa sižeta filmu aktieris.

Foto: publicitātes

Džeisona Stethema partnere trillerī «Mehāniķis: Augšāmcelšanās» ir Holivudas aktrise Džesika Alba. Viņa atzinusi, ka ir redzējusi gandrīz visus trillerus, kuros Stethems ir filmējies savā iespaidīgajā kino karjerā. «Džeisona darbība kaujas ainās līdzinās mākslai. Savu darbu viņš uztver ļoti nopietni un strādā smagāk nekā jebkurš cits šī kino žanra zvaigzne. Es apbrīnoju Džeisonu par to, ar kādu atdevi viņš pievēršas savam tēlam. Un, jā, visus trikus, pat sarežģītākos, viņš veic pats,» uzsver Džesika Alba.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu