Koncerta laikā Jūrmalā dziedātājai Jeļenai Vaengai skatītājs met ar desu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

3.septembrī norisinājās Kauguru Rudens svētki, kur apmeklētājiem bija iespēja ne tikai vērot spēkavīru sacensības, bet arī baudīt muzikālus priekšnesumus: visus priecēja dziedātājs Gacho, Intars Busulis, un vakara «odziņa» bija vienas no pieprasītākajām Krievijas dziedātājām - Jeļenas Vaengas uzstāšanās.

Daudzi Kauguru Rudens svētkus apmeklēja tieši tāpēc, lai dzirdētu mākslinieces uzstāšanos, kā nekā biļetes uz viņas koncertiem nav tās lētākās, turklāt tiek izpirktas ļoti straujā tempā.

это была провокация даже не дешевая.... мне мало кто поверит но..... мне стало жаль того человека.... прямой эфир и неудавшаяся провокация .... повторю еще раз.... только дураки и быдло ведутся на " разрыв" и " развод" наций.... это было даже не глупо. дешево и неудачно.. ЛАТЫШИ❤️❤️❤️❤️. любила вас люблю и буду любить. одна дрянь не " испортит" связь и дружбу добрых и близких наций. везде хватает г......на.... ?.... ну и на последок....... ?. кидать едой во внучку блокадников.... прям " каламбур".... карма штука злая ... чем кинешь то и " получишь"?

A photo posted by ElenaVaenga (@vaengaofficial) on

Par spīti faktam, ka arī Latvijā Vaenga ir iemīļota dziedātāja, vienmēr atrodas kāds nelabvēlis, šoreiz tas bija kāds apmeklētājs, kurš meta dziedātājai ar desu.

спокойной ночи?...... день был сказочный......

A photo posted by ElenaVaenga (@vaengaofficial) on

Koncerta laikā māksliniece uzrunāja apmeklētājus, sakot: ja uz skatuves uzmet puķes, tās vēlāk dzīve sniedz atpakaļ, ja tiek mests kas cits, arī dzīve atspēlējas, kā nekā eksistē karma.

Vaenga pēc koncerta sociālajos tīklos vēsta, ka tā bijusi lēta provokācija, taču nekas nespēšot sabojāt viņas labās attiecības ar latviešu faniem.

Lai vai kā, jau 27.janvārī māksliniece atgriezīsies Latvijā, lai sniegtu koncertu «Arēnā Rīga».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu