Barbara Streizande uzveic Britniju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu dziedātāja, aktrise, kinoproducente un režisore Bārbra Džoana Streizande (Barbra Streisand) 26. augustā laidusi klajā jaunu duetu albumu «Encore: Movie Partners Sing Broadway» (Columbia/Sony), kurā kopā ar dažādiem slaveniem aktieriem ieskaņojusi populārus Brodvejas izrāžu hitus. Albums šonedēļ stabili ierindojies gan Apvienotās Karalistes pirktāko ierakstu 1. vietā, gan ASV «Billboard 200» sarakstā, ziņo «billboard.com».

Mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati liecina, ka nedēļas griezumā albums pārdots 147 000 vienību. Ar Holivudas dīvu dziesmas iedziedājuši Aleks Boldvins (Alec Baldwin), Antonio Banderass, Džeimijs Fokss (Jamie Foxx), Ane Hateveja (Anne Hathaway), Hjū Džekmens (Hugh Jackman) un daudzi citi.

Šis ir 11. Streizandes albums, kas sasniedzis ASV topa pirmo vietu. Nepārspēti topa līderi ir grupa «The Beatles» ar 19 albumiem, kas gozējušies ASV mūzikas topa pirmajā vietā. Otrais ir amerikāņu reperis «Jay Z» ar 13 albumiem.

Streizande ir panākumiem bagāta aktrise, dziedātāja un dziesmu autore. Viņa ieguvusi divas ASV Kinoakadēmijas jeb «Oskara» balvas par tēlojumu 1968. gada filmā «Funny Girl» («Smieklīgais skuķis») un 1976. gadā iznākušajā «A Star Is Born» («Zvaigzne ir dzimusi»). Viņa apbalvota arī ar astoņām «Grammy», četrām «Emmy» un vienu «Tony» teātra balvu.

Amerikāņu kantri mūzikas duets «Florida Georgia Line» (Tyler Hubbard un Brian Kelley) ar albumu «Dig Your Roots» ierindojies 2. vietā (145 000 vienību).

Tikai topa 3. vietā Britnijas Spīrsas (Britney Spears) jaunā plate «Glory». Nedēļas griezumā pārdotas 111 000 vienības.

35 gadus vecā zvaigzne paziņojusi, ka albums iezīmē jaunas ēras sākumu. Tas ir pirmais albums kopš 2013. gada «Britney Jean», kurš bija viens no personiskākajiem ierakstiem Britnijas karjerā. Tiesa, nedz kritiķi, nedz klausītāji īsti šo albumu nenovērtēja. Varbūt tāpēc «Glory» koncepcija ir pavisam cita - tajā iekļautas dziesmas, kas neesot pārāk nopietni uztveramas.

Dreika «Views» numur 4, bet top5 noslēdz Frenka Oušena (Frank Ocean) «Blonde».

Vēl pie jaunumiem jāmin īpatnējais, melodiski deklamējošais Atlantas reperis ar skatuves vārdu Young Thug*, kurš ierindojies 8. vietā ar miksteipu «Jeffery».

* Noziedznieks, slepkava (angļu val.).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu