«Ekstrasensu cīņu» 16. sezonā gaida cīņa jaunā līmenī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Septembrī TV3 skatītājus iepriecinās ar iecienītā šova Ekstrasensu cīņas 16. sezonu, kurā piedalīsies 12 spēcīgi dalībnieki ar unikālām spējām, kas liek ticēt brīnumiem! Dalībnieku vidū būs arī skatītājiem jau pazīstamā rudmatainā igauniete Merilina Kerro, kura reiz palika otrajā vietā. Vai šoreiz Merilinai izdosies uzvarēt? Skatieties šova Ekstrasensu cīņas jauno, 16. sezonu no 14. septembra trešdienās plkst. 21.00 kanālā TV3!

Ar ko pārsteigs jaunā sezona?

Ekstrasensu cīņas (Битва экстрасенсов) ir vismistiskākais šovs, kura dalībnieki, ticot, ka ir apveltīti ar pārdabiskām spējām, iztur dažādus pārbaudījumus un palīdz izprast lietas, kas nepakļaujas nekādām modernām mērierīcēm vai zinātniskiem skaidrojumiem. Kāds uzdevums, kas saistīts ar ugunsgrēku kādā nomaļā ciemā, kļūs par īstu dalībnieku izturības pārbaudi. Redzēsim visriskantāko pārbaudījumu visā šova vēsturē – sešus cilvēkus uz īsta ešafota. Viens no uzdevumiem gandrīz kļūs liktenīgs vienam no pretendentiem uz balvu. Dalībnieku rokās nonāks rakstnieka Bulgakova pēcnāves maska un, nezinot mirušā personību, būs jāizstāsta par viņu pēc iespējas precīzāk. Kādu pārbaudījumu būs sagatavojis antropologs, kurš sev līdzi atnesis, kā pats apgalvo, sniega cilvēka galvaskausu. Citreiz dalībnieki tiks maldināti, sniedzot nepatiesu informāciju. Zelta gredzeniem tiks meklētas īpašnieces, skatītāji tiks pārliecināti, ka acis tiešām ir cilvēka dvēseles spogulis un skaitļu maģija darbojas. Tiks atklāti noziegumi, pareģota nākotne, tiks meklēti pazuduši bērni un pārliecināti skeptiķi. Pretendenti uz galveno balvu – kristāla roku – pierādīs visai pasaulei, ka spēj redzēt tālāk par ierastās realitātes robežām un valdīt pār paranormālām parādībām. Katrā no raidījumiem kāds no pretendentiem tiks iepazīts no negaidītas puses, kāds, netiekot galā ar uzdevumu, dosies mājās.

Spilgtākie dalībnieki

Šova Ekstrasensu cīņas 16. sezonā piedalīsies 12 paši spēcīgākie ekstrasensi. Starp jaunās sezonas spilgtākajiem dalībniekiem ir gan valdzinošā ietekmīga bandīta atraitne Nikola Kuzņecova (Николь Кузнецова), kura pārcietusi divas klīniskās nāves, gan arvien tik nopietnā senču kulta priesteriene un Taro kāršu meistare Viktorija Raidosa (Виктория Райдос) un ekscentriskais Sergejs Pahomovs (Сергей Романенко), kuram ir ne tikai neparastas spējas, bet arī īpaša to demonstrēšanas maniere. Ar ciešu apņemšanos uzvarēt šovā atgriežas viena no iepriekšējo sezonu spēcīgākajām dalībniecēm – rudmatainā ragana Merilina Kerro (Мэрилин Керро) no Igaunijas, kura 14. sezonā neguva uzvaru, toties atrada mīlestību. 14. sezonas laikā Merilinas un uzvarētāja Aleksandra Šepsa (Aлександр Шепс) vidū uzplauka abpusējas jūtas.

Vairāk par dalību šovā atklāj Merilina: «Es ieguvu lielu pārliecību par saviem iekšējiem spēkiem. Visbūtiskākais bija pašu pārbaudījumu paveikšana, kuru laikā man bija reāla iespēja dažādot savu pieredzi, kā arī pārliecināties par savām prasmēm. Turklāt sastrādāties ar Aleksandru bija absolūti viegli, mēs lieliski nošķīrām privāto dzīvi no šova.»

Jaunajā, 16. sezonā sagaidāmi arī īpaši raidījumi, kas ļaus tuvāk iepazīt finālistus un noskaidrot, kā atrisinājušās šajā sezonā uzdoto pārbaudījumu izmeklēšanas. Būs speciāla sērija par gaišreģiem – tiem cilvēkiem, kuri var reāli palīdzēt nelaimē, jo viņu darbs ir atrast pazudušus priekšmetus un cilvēkus.

Šova Ekstrasensu cīņa jaunā, 16. sezona no 14. septembra trešdienās plkst. 21.00 TV3!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu