Aktrise Renē Zelvēgere nopeļ mūsdienu medijus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Amerikāņu aktrise Renē Zelvēgere nopēlusi tabloīdus un tenku vietnes, par kuriem «vajag uztraukties un pievērst uzmanību».

47 gadus vecā Zelvēgere vislabāk pazīstama ar lomu «Bridget Jones» («Bridžeta Džonsa») filmu sērijā, kuras jaunākais turpinājums «Bridget Jones's Baby» uz Lielbritānijas kinoekrāniem iznāks 16.septembrī.

Pēc Zelvēgeres piedalīšanās filmas reklāmas pasākumos medijos parādījās baumas, ka viņa veikusi plastiskās operācijas.

«Tā ir satraucoša tendence, ka kaut kas nepatiess kļūst par patiesību tikai tāpēc, ka ir pietiekami bieži atkārtots,» aktrise sacīja intervijā raidorganizācijai BBC. «Tas paver vārtus citām nepatiesībām, kurām varētu būt daudz smagākas sekas.»

Zelvēgere arī kritizēja nopietnu ziņu un izklaides rakstu saplūšanu, kas «pazemina sociālā diskursa līmeni».

«Bridžitas Džonsas» grāmatu sērija aizsākās 1995.gadā kā sleja britu laikrakstā «The Independent», kurā aprakstīta vientuļu trīsdesmitgadnieku dzīve Londonā. Pirmā grāmata - «Bridget Jones's Diary» («Bridžitas Džonsas dienasgrāmata») - iznāca 1996.gadā, savukārt 1999.gadā sekoja otrā daļa - «Bridget Jones: The Edge of Reason» («Bridžita Džonsa: Saprāta robeža»).

Kopumā visā pasaulē pārdoti vairāk nekā 15 miljoni romānu kopiju. 2001. un 2004.gadā arī iznāca abu daļu ekranizācijas ar aktrisi Renē Zelvēgeri galvenajā lomā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu