Barbara Streizande nodrošina sev 7. numur 1 UKTop40

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja, aktrise, kinoproducente un režisore Bārbra Džoana Streisande (Barbra Streisand) 26. augustā laidusi klajā jaunu duetu albumu «Encore: Movie Partners Sing Broadway» (Columbia/Sony), kurā kopā ar dažādiem slaveniem aktieriem ieskaņojusi populārus Brodveja izrāžu hitus. Albums šonedēļ stabili ierindojies Apvienotās Karalistes pirktāko ierakstu 1. vietā, ziņo «billboard.com».

Nedēļas griezumā albums pārdots 20 000 vienību, ziņo «Official Charts Company». Ar Holivudas dīvu dziesmas iedziedājuši Aleks Boldvins (Alec Baldwin), Antonio Banderass, Džeimijs Fokss(Jamie Foxx), Ane Hateveja (Anne Hathaway), Hjū Džekmens (Hugh Jackman) un daudzi citi.

Šis ir jau septītais Barbaras numur 1 ieraksts. Pirmo reizi Streizande topā iekļuva 1966. gadā ar ierakstu «My Name Is Barbra Two». Savukārt virsotni sasniedza 1977. gadā ar skaņu celiņu filmai «A Star Is Born» («Zvaigzne ir dzimusi»), kurā aktrise tēloja kopā ar Krisu Kristofersenu.

Streizande ir panākumiem bagāta aktrise, dziedātāja un dziesmu autore. Viņa ieguvusi divas ASV Kinoakadēmijas jeb «Oskara» balvas par tēlojumu 1968. gada filmā «Funny Girl» («Smieklīgais skuķis») un 1976. gadā iznākušajā «A Star Is Born».

Viņa apbalvota arī ar astoņām «Grammy», četrām «Emmy» un vienu «Tony» teātra balvu.

Topa 2. vietā Britnijas Spīrsas jaunā plate «Glory»

Tikmēr singlu topā no 3. uz 1. vietu pakāpušies EDM pārstāvji «Chainsmokers» ar dziesmu «Closer» (Disruptor).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu