«TE!» komandai jauns TV raidījums «Karaliste»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 1. septembra katru ceturtdienas vakaru pulksten 21:15 LTV1 ēterā skatāms jauns televīzijas raidījums «KARALISTE», kuru veido zinātkārā Latvijas izpētes raidījuma «TE!» komanda - Gustavs Terzens, Māris Olte un Pauls Timrots.

Lai pamodinātu Karaļa apziņu katrā no mums, nepieciešams dzert no sava Pirmavota, izprast lietu būtību un mācēt pašam būt saimniekam savā zemē, sētā un ģimenē. Jaunais TV seriāls «KARALISTE» sniegs iespēju paraudzīties uz Latviju un latviešiem ar šāda – neredzamā, mitoloģiskā Karaļa acīm.

Gustavs Terzens, Māris Olte un Pauls Timrots dosies ceļojumos apkārt Latvijai, lai veiktu latviskās identitātes ugunskristības. Pārmaiņus pārī pa divi raidījuma vadītāji vīrišķīgā sacensībā krustos savus stāstus un dos viens otram uzdevumus. Iztaisnot upi un ieraudzēt ugunsdziru, uzcelt namu cilvēkam un radīt māju skaņai, izdzīt velnu un pieradināt varavīksni. Šai Darīšanā un Būšanā palīgā nāks arī Marta Selecka, Māra Sleja un Dace Salnāja.

Foto: publicitātes

Pirmajā «KARALISTES» sērijā, kas LTV1 ēterā būs skatāma jau 1. septembrī pulksten 21:15, karaļa kroni piemērīs Gustavs Terzens, bet Māris Olte ķersies pie ravēšanas. Par nezālēm, kuras neiznīkst, būs ko teikt Ilzei Lipskai, bioloģiskās saimniekošanas zinātājai un četru bērnu, vagā sēdētāju, mammai. Savukārt kroņu darināšanas pērles bārstīs vitālā rotu meistare Madara Uburģe.

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu